Thursday, 15 December 2011

Ehh ? Kenapa aku rase lain macam bilee chat or mcg or in call ngan diee ?

--> Hi , and Assalamualaikum :D

#gilee ! #penipu !
Aduhh , aku taa boleh lupe kan lahh due perkataan tuu ! Ta sangke die sanggup cakap cam uhh ... Hmm , terase gilee bile die cakap cam uhh , Kalau yee pun kite gadohh , jangan lahh sampai cakap cam tuu ... Hmmm :'(




Hmm , bile aku chat or mcg or in call ngan diee , Ya Allah ... Tuhan jee yang tahu prasaan aku .. Naa menangis tahuu ? Sanggup kan awok buat kat kite cam nii ? kite sesa kite sapee , kite taa setaraf keluarge awokk ! keluarge awok sume kaye-kayee .... #kitemasihingatlagiapeyangkakakawokcakapkatkite!! sejak dari hari tuu , kite seda ... keluarge kite taa sekaye awokk , tapi jangan lahh cakap macam tuu !! kite taa sangke yang kakak awok boleh cakap cam tuu .... TERHARU nyee , hmmm , awok , kite minta maaf , kite rase naa meraong , kite taa boleh idop tanpe awokk ! daa 3 tahun 1 bulan 12 hari kite bersame ! , tentu lahh kite taa boleh naa lupe kan ! Huhh ~ lame tuu ! Susahh na lupe kan awok ! Sengyman awok ! Muke comel awok ! Sweet awokk ! Janji-janji awok ! Auww .. !








Awokk , kite taa pena taa lyan awok ! Ape awok naa , kite akan cube untuk penuhi permintaan awok ! Tapi awokk ? kite tengok macam naa taa naa jee layan kite ... awokk , boleh taa ? dalam mase sehari , awok lyan kite ngan baik ? taa moe gadoh-gadoh ! Sehari jee ! Kalau hari lain tuu , kite harap pun cam tuu lah ! :'(






Tuu jee lahh naa post ! Kbyee ,!! Sayang sikit , Muarhh :* iloveyousomuchmuhammadazri

No comments:

Post a Comment