Thursday, 15 December 2011

Hey-heyy , !! Chumell lah kau dikk :D


Heyy , Hoii , Haii , Hee , ! Assalamualaikum ! :P

Nampak tajuk atas tuu ?? Cehh , Hahaa ... taa tahu sapee ? jap erhh ....














                 

                                                                   Scrool bawah lagi !




















                        


    Ehh dekk , kaka suke lahh pic adekk yang nie ! auww , cute nyee !
                             
<-- Heyy , die TAKEN by AIMAN AFIF ! Cehh ... na tengok pic die lagi ? japjapp !!


Hahaa , nampak pic laki uhh ? jangan men gilee , adik aku niee ,... Wahh , pandai taw die ! Tapi kan dikk .... Nape kaka baru tahu yang adik taken ! Ouhhh , taa naa share-share ngan kaka erhh ? taa per taa per ! :P Hahaa ... Jangan rampas die dari adik kitee !


--> Hey , jangan main kan prasaan syafika taw !!
--> Jaga syafika elok-elok !
--> Kaka tahu adik sayang syafika , jangan sesekali abaikan die !

#cehh,ayatakutabolehbaiklagikee?:P









Dikk , muke adik yang niee ayu lowhh !! Cehhh ...
Chumel lahh kau dikk !!! naaa je kaka cubit-cubit pipi kau dikk ! Bolehh kan ? :P


--> Syafika !
--> 11 tahun , na masok 12 !
--> 12 December 2000 ! #Sorry dikk , kaka ta dapat na celebrate birthday adikk ! =(
--> UPSR victims tahun depan ! Bersedialah kau dikk menghapi UPSR !! kaka asyik tention jee mse naa amik UPSR ! LaLaLaLa :D
-->Die mempunyai muke secomel aku ! Cehh , tapi lebehh lahh ! :P
 --> Die putih ! Auw , macam budak korea ! Ni kaka jelez nie dikk ! Hahaa .


Hahaa , tuu je kott pasal kau dikk <3 ?!!

Dikk , ingat taa tadi , kite gadoe manje ! Hohoe , mempertahan kan boifiee kite !! Cehhh , Boyfiee kite same jee enchem lahh dikk ,, #cecehhh,manaboleh!boifieekaka:P  Hahaa ,.. Dikk , tapi kann , kau milik budak laki yang kat atas tuu , alah yang ad pic diee bawah pic kau tu dikk ! Hee ,... Adikk da ad kasih sayang ! Auww , tahniahh ! taa pee dikk , walaupun kawan adik ad yang syok at boifie adikk , adik saba jee !! Tu kaka kate , buat lahh relatinship ! baru orang tahu , taa de lahh orang lain na menggedik-gedik kacau boiffiee  kau dikk ! *Cehh , kaka daa macam dokte cinte pulak seyhh*
 Adikk !! Tahun depan kite da ta same sekolahh ! Hmm , susa nanti naa jupe adikk !! Adikk jangan lupe kan kaka taw :D

Dahh laa tuu kan ? Hee , Kbyeee
Adikk , iloveyousomuch ! <3 Hee ,

#gambar di atas ada lahh , gambar curikk ! Hee :D

Ehh ? Kenapa aku rase lain macam bilee chat or mcg or in call ngan diee ?

--> Hi , and Assalamualaikum :D

#gilee ! #penipu !
Aduhh , aku taa boleh lupe kan lahh due perkataan tuu ! Ta sangke die sanggup cakap cam uhh ... Hmm , terase gilee bile die cakap cam uhh , Kalau yee pun kite gadohh , jangan lahh sampai cakap cam tuu ... Hmmm :'(




Hmm , bile aku chat or mcg or in call ngan diee , Ya Allah ... Tuhan jee yang tahu prasaan aku .. Naa menangis tahuu ? Sanggup kan awok buat kat kite cam nii ? kite sesa kite sapee , kite taa setaraf keluarge awokk ! keluarge awok sume kaye-kayee .... #kitemasihingatlagiapeyangkakakawokcakapkatkite!! sejak dari hari tuu , kite seda ... keluarge kite taa sekaye awokk , tapi jangan lahh cakap macam tuu !! kite taa sangke yang kakak awok boleh cakap cam tuu .... TERHARU nyee , hmmm , awok , kite minta maaf , kite rase naa meraong , kite taa boleh idop tanpe awokk ! daa 3 tahun 1 bulan 12 hari kite bersame ! , tentu lahh kite taa boleh naa lupe kan ! Huhh ~ lame tuu ! Susahh na lupe kan awok ! Sengyman awok ! Muke comel awok ! Sweet awokk ! Janji-janji awok ! Auww .. !








Awokk , kite taa pena taa lyan awok ! Ape awok naa , kite akan cube untuk penuhi permintaan awok ! Tapi awokk ? kite tengok macam naa taa naa jee layan kite ... awokk , boleh taa ? dalam mase sehari , awok lyan kite ngan baik ? taa moe gadoh-gadoh ! Sehari jee ! Kalau hari lain tuu , kite harap pun cam tuu lah ! :'(






Tuu jee lahh naa post ! Kbyee ,!! Sayang sikit , Muarhh :* iloveyousomuchmuhammadazri

Kenapa hari nii hari malang bagi aku ?

Hmmm , nampak tajuk atas tuu ?

#ehh lupe pulakk :D --> Hi and Assalamualaikum !

Huhh , hari nii aku asyik nangiss jee .. na tahu kenape ?? Keyy , niee aku naa story sikitt ..

Huhh , niee sume sebab kauu ! sebab kau lahh aku ngan die gaduhh . Aku fikir kau kawan baik akuu ! tapi kenyataan nyee , sanggup kau larang boyfiee aku dari bukak fb aku ?? Dherr , tuu boyfiee akuu and tuu fb aku , yang berhak , aku ngan boyfiee aku ! suke hati boyfiee aku lahh naa bukak fb aku kee ta na .. kau taa dee hak pun lahh !!! Kau lahh nii , tengok boyfiee aku daa tacingg ... Auww , sayang , taa moe tacing lahh ... kite minta maap keyy :D kite taa dee niat punn !! lagii punn , niee sume sala budakk tuu ! budak tuu pergi anta chat kat mucuk nape ?? Syiall lahh , tuihhh --' erghh'



mucuk , sekarang kite daa okeii kann ?? bby taa moee lahh kite gadoe lagi cam tadii , taa bestt tahu ?? bby naa kitee okeyy jee cam pagi tadi :D Auww , mucuk sweet jee ... smpai petang tuu , sebab budax tuu .. tetibe , sweet kite ? Hmmm --' daa taa swett cam pagi tadii :D bby taa moe lah mucuk marah-marahh ... ! taa sukee . nanti muke mucuk taa chumell :) taa moe marah-marah daa keyy ? ILOVEYOU :D Daa lamee bby taa dengar mucuk cakap tuu kat bby .. i miss that words lahh sayang ! :'( mucuk dengar bby kenn ?? Bby janji , bby akan jadi yang terbaikk untuk mucukk !! tapi , jangan lahh buatt bby cam mne mucuk buat kat bby tadi !! bby taa sukee .... daa lahh kene sumpah menyumpahh ! adoii --' taa pee lahh ... demi mucuk jugakk ! :D muck , bby bahagie ngan mucuk , bby arapp , mucuk adalah pilihan terbaik bby ....






Bilee mucuk naa balik kundang ? bby rinduu lahh :'( balik sini cepat taww :)

Huhh , Kbyee , sayang sikit ,.. #sikitjee,banyaknantiboyfieekitejelez ;p Hee ...
Nad xoxo ~